ιδιαιτερα μαθηματα η/υ

 

Μαθηματα για αρχαριους

Δεν απαιτήται καμμία πρότερη γνώση για να ξεκινήσουμε. Αγαπάμε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και είμαστε σίγουροι οτι μέσα σε λίγες ώρες θα σας έχουμε δείξει τον τρόπο για να αγαπήσετε τον Υπολογιστή και το Internet.

 

  • Πώς μπαίνω στο internet ;
  • Πώς στέλνω e-mail ;
  • Πώς μπορώ να δημιουργήσω ένα e-mail ;
  • Πώς μπορώ να συζητήσω με άλλους χρήστες ;
  • Πώς μπορώ να φτιάξω τη δική μου ιστοσελίδα ;

Αυτα τα ερωτήματα θα απαντηθούν μέσα σε λίγες ώρες και θα είστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας. Η ανάγκη του να συνδεθεί κανείς και να μάθει το internet στις μέρες μας είναι αρκετά έντονη. Για το λόγο αυτό παραδίδουμε ιδιωτικά σεμινάρια υπολογιστών τα οποία προσαρμόζονται στα μέτρα σας. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες που πρέπει να καλυφθούν. Κάθε άνθρωπος έχει τους δικούς του ρυθμούς εκμάθησης. Θα είμαστε δίπλα σας μέχρι να αισθανθείτε ανεξάρτητοι.

Μαθηματα για πτυχίο πληροφορικής

Word, Excel, Powepoint, Internet, Access, Outlook είναι μερικά απο τα αντικείμενα πληροφορικής στα οποία καλείστε να δώσετε εξετάσεις για γνωστές πιστοποιήσεις όπως το ECDL, ICT κλπ.
Εδώ η απάντηση είναι απλή. Ένας εκπαιδευτής θα έρθει στο χώρο σας για κάποιες ώρες και θα σας δείξει τα βασικά όσον αφορά το αντικείμενο που πρέπει να εξεταστείτε.

Πόσο θα κρατήσει το σεμινάριο υπολογιστων ; Μα φυσικά όσο χρειαστείτε. Μην ξεχνάτε οτι σε ένα ιδιαίτερο μάθημα οι ρυθμοί δεν είναι ίδιοι με το ομαδικό μάθημα υπολογιστών. Ο ρυθμός μπορεί να είναι πιο αργός ή και πιο γρήγορος απο το κανονικό. Το θέμα πάντα είναι να αισθανθείτε εσείς αυτοπεποίθηση για τις γνώσεις σας.
Πριν φύγει ο εκπαιδευτής θα σας αφήσει υλικό για μελέτη, το οποίο είναι προσβάσιμο μέσω του internet, ούτως ώστε να μπορείτε να πειραματιστείτε και να κάνετε ασκήσεις. Δεν θέλουμε να σας κρατάμε υπο τη διαρκή επίβλεψη μας. Ενδιαφερόμαστε να σας κάνουμε ανεξάρτητους. Αν μας ξαναχρειαστείτε είμαστε πάντα δίπλα σας.

σεμιναρια σε ενα συγκεκριμενο προγραμμα

Σχεδίαση Ιστοσελίδων, Autocad, Dreamweaver, Photoshop, Frontpage, Adobe Illustrator και άλλα πολλά. Προγράμματα τα οποία χρειάζονται χρόνο και εξάσκηση. Κατόπιν συνενόησης με την εταιρία μας μπορείτε να κανονίσετε σεμινάριο πληροφορικής στο χώρο σας, πάνω στο αντικείμενο που θα επιλέξετε.

Ρωτήστε μας εδώ για το κόστος μαθημάτων.
primi sui motori con e-max